wow bust masaj pentru piept

WowBust Massager – masaj pentru augmentarea sanilor non-chirurgical

WowBust Massager este o adevărată panaceu pentru femeile care sunt nemulțumite de mărimea și forma propriei lor busturi. Acest dispozitiv combină metodele de acupressură și cercetătorii moderni de cercetare. Stimulează punctele de pe corp responsabile pentru creșterea sânilor și creșterea tonusului.

Metoda a fost dezvoltată de experții Institutului de Estetică din Statele Unite. El a primit aprobarea medicilor de san și a primit în mod repetat premii la expoziții internaționale. Recent, puteți cumpăra masaj WowBust pentru mărirea sanilor în țara noastră.

masaj piept

Ce determină dimensiunea sânilor de sex feminin?

Fusta frumoasa si bine ingrijita – visul multor femei. Dar nu toată lumea poate să o facă. Există trei motive principale pentru aceasta:

 • ereditate;
 • scăderea densității și elasticității pielii;
 • modificări ale structurii țesutului conjunctiv al sânului.

Corpul glandei mamare este susținut de ligamentele lui Cooper – o capsulă specială de țesut conjunctiv. Tonul lor poate fi afectat datorită întinderii sau datorită vârstei. Factorii negativi suplimentari includ excesul de greutate (sau fluctuațiile frecvente ale greutății corporale), starea proastă și îmbătrânirea pielii. Pentru a elimina această problemă, compania americană oferă să cumpere WowBust Massager pentru augmentarea sanilor.

Caracteristicile dispozitivului

După ce am citit recenziile masinii WowBust, putem concluziona că funcționează în mai multe direcții deodată:

 • crește volumul glandelor mamare;
 • corectează forma, făcându-l mai luxuriant și rotunjit;
 • îmbunătățește circulația sângelui;
 • stimulează regenerarea celulelor;
 • întărește mușchii și ligamentele pectorale – baza capsula țesutului conjunctiv, care conține glanda mamară.

Mecanismul masajului WowBust

Potrivit informațiilor din recenziile reale despre dispozitivul WowBust Massager, este clar că afectează anumite zone ale corpului, numite puncte de creștere. Această metodă provine din practica estică a acupuncturii. Dispozitivul înlocuiește un masaj ușor cu degetele și oferă un efect similar.

În plus, dispozitivul îmbunătățește alimentarea cu sânge a țesuturilor moi din zona de utilizare. Ea normalizează procesele metabolismului celular, accelerează regenerarea pielii, îmbunătățește tonusul pielii și îmbunătățește culoarea. Practica regulată ajută la extinderea frumuseții și a tinerilor de la sân, chiar și la vârsta adultă. Este sigur din punctul de vedere al sănătății glandelor mamare și nu le perturbează activitatea.

Informații din fișa cu date despre produs

Puteți studia caracteristicile tehnice ale masinii WowBust pe site-ul oficial al producătorului. Dispozitivul este fabricat din latex și inserții din cauciuc, care asigură mobilitatea, elasticitatea și rezistența. Se maschează țesuturile moi, ceea ce determină mușchii pectorali să tonifice și să ridice bustul, ca și după mai multe antrenamente în sala de gimnastică.

Reguli de aplicare a instrumentelor

Înainte de a cumpăra un masaj WowBust pentru mărirea sânilor, trebuie să vă adresați unui mamolog sau unui ginecolog personal. Masajul are mai multe contraindicații. Procedura nu este recomandată la creșterea temperaturii corporale, exacerbarea oricăror boli cronice, infecții respiratorii acute. Este, de asemenea, contraindicat în prezența rănilor, a formărilor pustuloase și a proceselor inflamatorii din zonă care sunt masate.

lush piept

Conform instrucțiunilor, masajul WowBust pentru îngrijirea pielii mamare este folosit după cum urmează:

 1. Pentru a mări dimensiunea și pentru a îmbunătăți forma glandelor mamare – 10 minute dimineața și seara, zilnic. După sesiune, puteți continua să hidrități sau să înmuiați pielea cu cremă.
 2. Pentru a elimina asimetria – 15 minute zilnic. Masajul efectuat pe ambii glande mamare, dar mai puțin să acorde mai multă atenție.
 3. Pentru a elimina vergeturile – câteva minute de trei ori pe zi. Acest lucru va ajuta la accelerarea regenerării celulelor și la restabilirea elasticității țesuturilor.

Durata tratamentului este determinată individual – în funcție de dimensiunea inițială, rata metabolică și alți factori. În medie, primele rezultate sunt vizibile după o lună.

Pro și contra metodei

Evidențiați principalele avantaje și dezavantaje ale metodei:

 1. Intervenția non-chirurgicală nu lasă cicatricile și cicatricile. Procedura este complet nedureroasă.
 2. Un masaj ușor are un efect relaxant și stimulant. Masajele ajută la depășirea complexelor psihologice și restabilirea încrederii în sine.
 3. Metoda poate fi utilizată în mod regulat la domiciliu. Nu necesită abilități speciale sau utilizarea echipamentelor profesionale.
 4. Prețul masajului nu depășește limitele rezonabile. Acest dispozitiv este potrivit pentru utilizare repetată. Având în vedere durabilitatea dispozitivului, costul unui masaj WowBust pentru ridicarea sânilor este destul de scăzut.
 5. Îngrijire pentru pielea sensibilă în zona de decolteu, mărind tonul și elasticitatea acesteia, îmbunătățind culoarea naturală.

Cum să comandați un dispozitiv?

Pentru a afla unde să cumpărați masca WowBust în țara noastră, vizitați site-ul distribuitorului oficial al mărcii. Acesta garantează confidențialitatea, precum și livrarea rapidă și precisă. Pentru a plasa o comandă, trebuie să lăsați detaliile de contact și să contactați operatorul.

Prețul masajului WowBust pentru întărirea sânului poate depinde de fluctuațiile cursurilor de schimb și de durata promoției. De regulă, reducerile se aplică numai unui lot limitat de mărfuri.

grija pentru alăptare

Prețul real al masinii WowBust trebuie specificat pe site-ul producătorului.

Cumparati masina WowBust in magazinul oficial.

Rețineți că plata comenzii se face numai după emiterea de fonduri la oficiul poștal sau prin livrare prin curier.

Cât costă masajul WowBust în diferite țări:

 • Italia — 39 euro.
 • Spania — 39 euro.
 • Romania — 49 euro.

Recenzii de masaj Wow Bust pentru augmentarea sanilor

Ava, 27 an,
“Am fost nemulțumit de cifra mea din copilărie, chiar și în secret din partea soțului meu am economisit bani pentru o operațiune. Și apoi am auzit de la un prieten despre masajul WowBust: el ma ajutat să îmbunătățesc forma în doar o lună”

Madison, 30 an,
“După ce sa născut copilul, mușchii pectorali au slăbit și pielea a fost acoperită cu vergeturi – în general, o stare deplorabilă. Am fost ajutat de masajul acasa in combinatie cu un dus de contrast”

Riley, 40 an,
“Vreau să spun că WowBust Massager își justifică pe deplin numele. O lună mai târziu, mi-am cumpărat un sutien de o mărime mai mare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *