keraderm

Keraderm – cremă vegetală de la ciuperca piciorului

Infecțiile fungice ale picioarelor și unghiilor reprezintă o problemă pe care dermatologii de vârf din întreaga lume încearcă să o rezolve de ani de zile. Oamenii se confruntă cu acest tip de agent patogen în fiecare zi. Apărarea imună a organismului uman previne dezvoltarea micozelor. Cu toate acestea, în condiții nefavorabile, în special în prezența mai multor factori negativi, există leziuni ale pielii și unghiilor, care sunt însoțite de simptome neplăcute. Ulterior, se formează un proces cronic, care este dificil de tratat și poate fi transmis altora prin contact.


Astfel, specialiștii prescriu remedii fungice care ajută la combaterea bolii. Cea mai bună opțiune de tratament pentru ciuperca unghiilor și a pielii este unguentul Keraderm. Aditivul este dezvoltat folosind o tehnologie inovatoare și vă permite să păstrați proprietățile utile ale substanțelor naturale rare. Instrument
este sigur și eficient în tratarea infecțiilor fungice.

Componente active Keraderm

Keraderm are proprietăți antifungice pronunțate datorită compoziției originale a substanțelor naturale care fac parte din compoziție. Componentele unguentului sunt naturale și s-au dovedit în tratamentul bolilor fungice. Suplimentul ajută la gestionarea bolii, datorită faptului că constă din extracte:

 • Calizie parfumată;
 • Propolis siberian;
 • pinul ascuns;
 • ceapă indiană;
 • plop negru.

Calizie sau mustață de aur

keraderm

Frunzele, tulpinile și mustața plantei au un efect terapeutic unic. Bifenolul de mustață de aur are proprietăți antiseptice puternice împotriva bacteriilor și florei fungice. Beta-sitosterolul prezintă proprietăți asemănătoare hormonilor care împiedică apariția celulelor maligne.

Propolis

Oamenii de știință au investigat și au dovedit proprietățile vindecătoare ridicate ale acestei substanțe naturale. Utilizarea sa este evidentă datorită cantității mari de uleiuri esențiale și fitoncide de conifere. Componentele active, care fac parte din Keraderm au împotriva грибковый efect și efect antiseptic împotriva agenților patogeni de gripă, tuberculoză, gram-pozitive și gram-negative, bacterii care cauzează infecții ale tractului respirator superior, infecții intestinale, patologia aparatului uro-genital, leziuni ale pielii și mucoaselor membranelor.

Pinul este ascuns

Substanțele nutritive esențiale volatile, elimină mâncărimea, au un efect antiinflamator, reduc umflarea țesuturilor, calmează pielea (efectul de răcire).

Frunze de ceapă indiană

Sucul acestei plante în unguentul Keraderm are proprietăți regenerative, medicinale. Ușurează mâncărimea, dezinfectează pielea. În medicină, planta este utilizată pentru a trata guta, inflamația articulațiilor, rănirea, staza venoasă, hemoroizii, patologia sistemului respirator, bolile infecțioase virale și bacteriene ale pielii.

Plop negru

Planta conține substanțe nutritive cum ar fi salicina și Populina cu acțiune antiinflamatoare. Acidul malic și galiu au un efect terapeutic asupra arsurilor, insuficienței venoase, hipertermiei. Componentele utile ale produsului sunt utilizate pe scară largă în industria parfumurilor, pentru tratarea bolilor cauzate de cele mai simple microorganisme și flora fungică.

Acțiunea pozitivă a substanței

Keraderm este un remediu pentru ciuperca care poate fi utilizat în tratamentul complex al onychomycosis, împreună cu tratamentul tradițional. Cu toate acestea, unguentul a arătat rezultate excelente sub formă de monoterapie. Ingredientele active ajută la eliminarea acestei probleme și la eliminarea simptomelor fungice, cum ar fi:

 • mâncărimea și arderea pielii picioarelor și degetelor;
 • scalarea în intervalele interbelice;
 • transpirație crescută;
 • miros neplăcut;
 • semne de inflamație;
 • durere și disconfort la mers;

Spre deosebire de alte geluri pentru tratarea infecțiilor fungice, Keraderm elimină rapid manifestările clinice ale unei infecții fungice. Mulți pacienți au observat, de asemenea, o îmbunătățire generală a sănătății și bunăstării. Ingredientele naturale care alcătuiesc unguentul întăresc imunitatea locală și generală, reduc frecvența exacerbărilor bolilor cronice și concomitente.

Principalele avantaje

keraderm

Keraderm de la ciuperca este un unguent unic care are beneficii incontestabile. Se pot observa următorii factori pozitivi ai compoziției:

 1. numai ingrediente naturale din plante & ndash; suplimentul pentru uz extern conține extracte din plante care sunt cultivate și recoltate în condiții ecologice;
 2. nivel ridicat de securitate;
 3. substanțele active au un efect complex și măresc efectul reciproc;
 4. rezultat pozitiv pentru o perioadă lungă de timp. După terminarea tratamentului, Keraderm continuă să funcționeze;
 5. Pe fondul tratamentului, simptomele clinice scad din primele zile de tratament;

Nu au existat reacții adverse atunci când se utilizează Keraderm;

 1. suplimentul este un mijloc puternic de prevenire a onicomicozei;
 2. nu există dependență de componentele unguentului. Nu este nevoie să utilizați antifungice din nou;
 3. suplimentul poate fi recomandat pentru diferite grupe de vârstă, deoarece nu provoacă nici un rău;

 4. aditivul este ușor de aplicat și absorbit rapid, fără a lăsa urme pe haine și pantofi.

Sfaturi pentru utilizarea Keraderm

Tratamentul depinde în mare măsură de utilizarea corectă a suplimentului. Dacă urmați instrucțiunile de Utilizare Keraderm, puteți scăpa rapid de ciuperca piciorului. Producătorul recomandă următoarele:

 1. înainte de aplicarea unguentului, este necesar să se efectueze proceduri igienice, este necesar să se spele bine mâinile și locurile în care se va aplica unguentul;
 2. ștergeți bine pielea uscată;
 3. stoarceți o cantitate mică de unguent și aplicați un strat subțire pe zona afectată a unghiilor și a pielii;
 4. așteptați 10-15 minute înainte de a purta șosete sau ciorapi.
 5. Keraderm trebuie utilizat de cel puțin 2 ori pe zi (în cazul unei infecții severe, frecvența de aplicare poate fi crescută).

Reguli de Utilizare Keraderm

Durata tratamentului este de o lună. În acest moment, se observă eliminarea simptomelor clinice și restabilirea straturilor epidermei. Dacă simptomele adverse apar din nou după cursul tratamentului, se recomandă utilizarea repetată a medicamentului în aceeași perioadă. Este necesar să faceți o pauză de 2 săptămâni. Re-Keraderm reduce riscul de recurență a bolii.

Rata medie de tratament & ndash; de două ori pe zi. Cu infecții severe, medicul dumneavoastră vă poate recomanda un tratament de până la 4 ori.

Cumpărare și prețuri Keraderm

Puteți cumpăra keraderm antifungic pe site-ul oficial. Periodic, producătorul lansează promoții în timpul cărora Keraderm este oferit la un preț redus.

Pentru a face o achiziție, trebuie să completați un formular pe site-ul companiei. După o perioadă scurtă de timp, consultantul vă va suna la telefon pentru a clarifica informațiile de livrare și cantitatea de bunuri.

Recenzii pentru clienți Keraderm

keraderm

In majoritatea cazurilor, recenziile pacienților și medicilor sunt pozitive. Mulți oameni vorbesc despre eficacitatea ridicată a unguentului și au remarcat eliminarea rapidă a simptomelor neplăcute după o săptămână de utilizare a unguentului. În situații foarte rare, pacienții trebuie să utilizeze din nou Keraderm. Cel mai adesea, acest lucru se datorează caracteristicilor individuale ale corpului în condițiile imunodeficienței dobândite sau congenitale, precum și în prezența unor boli concomitente. Poate că acest lucru se datorează feedback-ului negativ al clienților. Astfel, principala condiție pentru tratarea cu succes a infecțiilor fungice ale picioarelor și unghiilor este examinarea și tratamentul sub supravegherea unui medic.

Nivelurile ridicate de siguranță și efectul antifungic evident vă permit să recomandați Keraderm ca supliment prioritar pentru a vă ajuta să scăpați de infecția fungică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *