friocard

Friocard-pulbere pentru hiperstensiune și dureri de cap

Hipertensiunea arterială este inamicul inimii și vaselor de sânge. Se dezvoltă pe fondul disfuncției centrelor superioare de reglementare vasculară. În cursul prelungit duce la dezvoltarea leziunilor cronice ale organelor țintă (rinichi, inimă, ochi, creier), criză hipertensivă, infarct miocardic, accident vascular cerebral ischemic. Friocard-inovație în cardiologie. Elimină nu numai simptomele, ci și cauzele hipertensiunii arteriale, curăță vasele de sânge, normalizează indicatorii de presiune în mod natural.


friocard

Una dintre cauzele directe ale bolii este deficitul constant de oxigen din sânge, starea îngustă a arterelor mici și arteriolelor. Dacă concentrația de oxigen din sângele arterial este redusă, atunci mecanismul de protecție este declanșat. Vasul se micșorează brusc. Există un spasm, presiunea crește-o reacție de protecție forțată a corpului. Presiunea crește din diferite motive: lipsa somnului, stilul de viață pasiv, schimbările legate de vârstă, blocarea vaselor de sânge, abuzul de fumat și alcoolul. Hipertensiunea primară se dezvoltă ca o boală cronică independentă. Secundar-pe fondul altor patologii ale glandei tiroide, glandelor suprarenale, tumorilor.

In hipertensiune arterială, activitatea de reglementare a departamentelor superioare ale sistemului nervos central, responsabile de activitatea organelor interne și a sistemului cardiovascular este perturbată. Un factor provocator poate fi suprasolicitarea nervoasă, stresul frecvent, lucrul în timpul orelor de noapte, influența zgomotului și vibrațiilor, alimentația necorespunzătoare, excesul de greutate, ecologia proastă. La femei, boala progresează mai des în menopauză după 40 de ani pe fondul modificărilor menopauzale. La bărbați-de la fumat, abuzul de alcool.

Brusc, tensiunea arterială scade sub criza hipertensivă. Însoțită de un sentiment de căldură, vărsături, cardialgie, dureri de cap, amețeli, tulburări vizuale, inhibiție, somnolență. Pacientul cu Krise își pierde cunoștința. Dacă nu acordați ajutor în timp util, atunci poate exista o insuficiență acută a ventriculului stâng, o încălcare a circulației cerebrale, un infarct miocardic. Cu o presiune constantă crescută și un curs malign de hipertensiune arterială, organele țintă încep să sufere de circulație instabilă. Se dezvoltă o stare de urgență care necesită o reducere imediată a presiunii. În caz contrar, moartea omului este inevitabilă.

După cum a spus Hippocrates – “eliminați cauza – boala va dispărea”. Friocard este o victorie completă asupra hipertensiunii și a manifestărilor sale. Previne criza hipertensivă, protejează vasele de sânge și inima de supraîncărcare, elimină complet boala pentru 1 curs de admitere. Medicamentul este fabricat prin tehnologia unică Vasodilat. La bază-antioxidant coenzima Q10, care ajută la gestionarea hipertensiunii arteriale, normalizarea colesterolului din sânge, curățarea vaselor de sânge. Jurnaliștii portalului independent în ajutorul hipertensivilor și-au desfășurat propria investigație. Scopul este de a studia compoziția, metoda de aplicare, principiul acțiunii, avantajele față de analogii preparatului Friocard. Tratează într-adevăr, nu maschează problema? Normalizează presiunea în primele zile de admitere, elimină orice simptome ale bolii după 2 săptămâni. Este recomandat de cardiologi ca fiind unul dintre cele mai eficiente în combaterea hipertensiunii arteriale.

Hipertensiunea care provoacă factori

Conform datelor OMS, hipertensiunea arterială, cum este diagnosticată cu tensiune arterială sistolică și diastolică constantă-140/90 mmHg. ST și mai mult. Aceasta este o boală cronică comună a sistemului cardiovascular. Salturile de presiune în vase sunt observate datorită îngustării ascuțite a arteriolelor și arterelor mici. Îngroșarea pereților vaselor de sânge, creșterea vâscozității sângelui provoacă renină-angiotensină-hormoni aldosteron, care încep să se producă în cantități mari pe fondul iritației receptorilor hipotalamusului.

Mai des, oamenii dezvoltă hipertensiune primară din cauza ecologiei slabe, a excesului de greutate, a eredității.. Secundar sunt observate mai rar. Poate fi cauzată de boli de rinichi, inimă, ficat. În stadiul incipient, transpirația crește la pacienți, memoria se înrăutățește, durerea de cap îngrijorătoare, răceala membrelor și un sentiment nemotivat de anxietate. Degetele mâinilor sunt amorțite, palpitațiile inimii cresc, eficiența scade.

Dacă inima este normală, sângele curge prin toate vasele de sânge, furnizează oxigen și substanțe nutritive celulelor. Apoi, în patologia arterelor se înfundă, vasele se îngustează. Inima începe să funcționeze în modul avral. Există o stare în care presiunea crește pe fondul încălcării sistemului nervos central, a sistemului nervos și vegetativ.

principalele cauze ale hipertensiunii arteriale:

 • stil de viață sedentar;
 • supratensiune psihoemoțională;
 • predispoziție genetică;
 • spasme ale vertebrelor cervicale;
 • tulburări circulatorii, boli ale organelor interne;
 • reducerea elasticității vaselor;
 • modificări hormonale;
 • excesul de greutate;
 • obiceiuri proaste;
 • consumul de sare în cantități mari.

Grupul de risc include persoanele ale căror activități implică muncă mentală și fizică. Dacă suferiți adesea de stres. La femei se manifestă boala în menopauză, sarcină. La bărbați de la factorul ereditar, supraalimentarea, abuzul de sare, bolile coloanei vertebrale și rinichilor, excesul de greutate, tensiunea emoțională, fluctuațiile meteorologice, ridicarea greutății.

Sa dovedit că afectează negativ întregul corp băuturile alcoolice și tutunul. Dacă acestea conduc mai întâi la vasodilatație , apoi-la un spasm ascuțit, deteriorarea fluxului sanguin. Deci, tensiunea arterială crește. Cu fiecare țigară afumată, elasticitatea pereților vaselor este întreruptă, plăcile se formează, arterele se înfundă.

Friocard este un instrument inovator aprobat de cardiologi. Se recomandă pacienților pentru a îmbunătăți starea de sănătate, pentru a normaliza tensiunea arterială, pentru a curăța vasele de sânge, pentru a reduce probabilitatea unui focar brusc de accident vascular cerebral, infarct miocardic, criză hipertensivă.

Friocard de hipertensiune arterială cu efect de vindecare

friocard

Friocard învinge hipertensiunea și toate manifestările sale. Dacă încă nu vă luptați corect cu boala, înghițiți pastile pentru reducerea artificială a tensiunii arteriale și exacerbați problema, atunci merită să faceți un curs de tratament chiar acum.

FRIOCARD-lovit de vânzări realizate de Tehnologia unică Vasodilat. Afectează imediat 3 motive pentru lipsa de oxigen și presiune ridicată( reacție forțată a corpului): sindrom metabolic, spasm vascular, stres. Acesta este unul dintre medicamentele eficiente pentru hipertensiune arterială până în prezent. Deja în 3 zile de admitere normalizează indicatorii de presiune, elimină orice anomalii ale sistemului cardiovascular, previne apariția tahicardiei, aritmiei, durerilor de cap.

Medicamentul are un efect vasodilatator. Prin urmare, reduce treptat performanța tensiunii arteriale, probabilitatea apariției unei crize hipertensive. Nu puteți amâna tratamentul hipertensiunii arteriale pentru mai târziu. Friocard va câștiga astăzi: va întări vasele de sânge și le va împiedica să se rupă, să normalizeze somnul, să îmbunătățească activitatea sistemului nervos.

compoziție

In compoziție-componente bioactive naturale:

 1. Botpentru a spori activitatea mentală și fizică, pentru a curăța și întări vasele de sânge, pentru a preveni supratensiunile de presiune.
 2. Amaranth, eliminând tulburările din structura și funcțiile membranelor celulare.
 3. Rauwolfia Cu efect tonic pentru a reduce presiunea la normal.
 4. păducel pentru a elimina tulburările coronariene, pentru a îmbunătăți nutriția și alimentarea cu sânge a miocardului, pentru a regla ritmul cardiac.
 5. Coenzima Q10, previne progresia bolii, normalizează colesterolul din sânge.
 6. flavonoide pentru ameliorarea simptomelor dureroase și a tensiunii nervoase.
 7. extract de usturoi pentru curățarea vaselor de sânge.

< p class="note">Medicamentul este recomandat pacienților, dacă tulburari de somn, tahicardie, dureri de cap, salturi ale tensiunii arteriale, amețeli.

Metoda de utilizare

Friocard este acceptat conform instrucțiunilor. Doza -1 plic pe zi prin dizolvarea în 200 ml de apă curată. Durata-30 de zile.

Friocard are contraindicații: intoleranță la ingrediente active, alergii, obstrucție intestinală, copii sub 18 ani. Femeile în timpul sarcinii și alăptării ar trebui să consulte mai întâi medicul curant. Reacțiile adverse nu vor urma dacă se observă doza și regimul de administrare a compoziției.

Cum funcționează

Unicitatea Friocard este că, din primele zile, normalizează presiunea la vârsta normală. Și o dată și pentru o lungă perioadă de timp:

 • stabilizează somnul;
 • reglează activitatea sistemului genito-urinar, cardiovascular, puls;
 • accelerează procesele metabolice;
 • curăță sângele de toxine, otrăvuri, toxine;
 • activează forțele naturale naturale ale corpului;
 • scade colesterolul și zahărul din sânge;
 • elimină tulburările coronariene;
 • declanșează procesele de întinerire la nivel celular;
 • duce la tonusul vaselor, capilarelor;
 • previne complicațiile;
 • întărește pereții vasculari;
 • încetinește procesul de îmbătrânire;
 • protejează inima și vasele de sânge împotriva supraîncărcării.

Analogi

Hipertensiunea arterială este o boală cronică în care medicamentul este prescris cu medicamente 1, 2 Linii:

 • diuretice tiazidice;
 • beta-blocante;
 • blocante ale canalelor de calciu;
 • inhibitori ECA-4;
 • antagoniști ai receptorilor angiotensinei II;
 • vasodilatatoare;
 • inhibitori de renină;
 • agoniști ai receptorilor de imidazolină, 2;
 • agoniști alfa-2 centrale, 1. alfa-1 adrenoblocante.

Din păcate, multe tablete în loc de beneficii agravează doar problema. Ele elimină simptomele vizibile, îmbătrânesc vasele de sânge, provoacă reacții adverse severe. FRIOCARD este mai bun decât alți analogi. Imediat afectează 3 motive pe scară largă pentru lipsa de oxigen și presiune ridicată( reacția protectoare a corpului): spasme vasculare, stres, sindrom metabolic.

datorită componentelor active din compoziție, medicamentul:

 • reglează fundalul hormonal;
 • regenerează celulele pancreatice;
 • normalizează metabolismul;
 • neutralizează efectele emisiilor de hormoni de stres”
 • crește rezistența vasculară periferică, eliberarea sângelui;
 • previne îngustarea arteriolelor și arterelor mici;
 • inhibă foamea de oxigen;
 • descompune cheagurile de sânge;
 • nu permite formarea trombilor;
 • îmbunătățește elasticitatea pereților vaselor de sânge, curăță plăcile de colesterol;
 • întărește mușchiul inimii;
 • restabilește alimentarea cu sânge a celulelor creierului.

Friocard recomandă cardiologilor tuturor hipertensivilor în orice stadiu al bolii.

Concluzii

Hipertensiunea arterială este una dintre problemele medico-sociale semnificative din Rusia. Mulți oameni suferă de un nivel crescut al tensiunii arteriale, care provoacă boli: accident vascular cerebral cerebral, infarct miocardic.

Factorii de risc în care boala poate începe manifestarea instantanee:

 • fumatul;
 • alcoolism;
 • vârsta, 55-65 ani;
 • stil de viață pasiv;
 • obezitate;
 • predispoziție ereditară;
 • situații stresante;
 • abuzul de sare peste 5 g pe zi;
 • boli atunci când se dezvoltă hipertensiune secundară: leziuni renale și hepatice, diabet, aldosteronism primar.

Complicații care nu pot fi evitate dacă nu se tratează hipertensiunea arterială și nu se efectuează terapie antihipertensivă:

 • accident vascular cerebral hemoragic în hemoragie cerebrală;
 • infarct cerebral, accident vascular cerebral ischemic;
 • criză hipertensivă;
 • ischemie, hipertrofie cardiacă;
 • edem pulmonar;
 • insuficiență ventriculară stângă acută;
 • tulburări de ritm cardiac și conductivitate;
 • stratificarea anevrismului aortic;
 • angiopatie retiniană.

Trădarea bolii este ceea ce se poate dezvolta rapid. Astăzi este mai tânăr. Adesea detectată la oameni la o vârstă fragedă. Jurnaliștii portalului independent și-au desfășurat propria investigație. Compoziția medicamentului a fost atribuită laboratorului, unde experții au studiat fiecare componentă. Certificate de calitate solicitate, licență de la furnizor. Luate în considerare opinia unui expert independent, recenzii ale consumatorilor. Rezultatele după colectarea informațiilor sunt după cum urmează: Friocard-inovația în cardiologie, un medicament unic, care nu este analog în lume. Rezolvă principala problemă a hipertensiunii arteriale. Potrivit pentru persoanele de orice vârstă, nu provoacă efecte secundare. Am ajutat deja mii de pacienți. Te va ajuta și pe tine.

Cardiologii recomandă să nu întârzie tratamentul pe o perioadă nedeterminată. La urma urmei, puteți câștiga hipertensiunea astăzi. FRIOCARD nu este un divorț, ci o realitate reală. Protejează împotriva supraîncărcării inimii și a vaselor de sânge, ameliorează orice simptome de hipertensiune arterială pentru 1 curs de admitere.

Medicamentul este creat de Tehnologia unică Vasodilat. Prin urmare, afectează cauzele pe scară largă ale lipsei de oxigen și a presiunii ridicate. Eficacitatea sa este pe deplin dovedită în timpul studiilor clinice efectuate. Sute de hipertensivi au confirmat îngrijirea instantanee și o eficacitate mai mare, spre deosebire de alte medicamente pentru hipertensiune arterială.

Produsul îndeplinește pe deplin cerințele de calitate și siguranță ca remediu medical. Producătorul are documente pentru desfășurarea activității comerciale în Rusia, certificate de calitate de stat.

Mii de voluntari au participat la studii bazate pe Institutul de boli cardiovasculare (2019). Ei au luat medicamentul timp de 4 săptămâni. Ca urmare, la 98%, presiunea sa normalizat deja în prima zi de admitere. 97% au reușit să scape de toate simptomele hipertensiunii arteriale. 81% – reducerea numărului de atacuri după cursul de 3 zile. 9 din 10 pacienți au spus da medicamentului, care sa dovedit a fi mai bun decât alte medicamente antihipertensive pentru hipertensiune arterială.

Opinia unui specialist

friocard

Victor, medic cardiolog. FRIOCARD este unul dintre cele mai bune medicamente pentru hipertensiune pentru ziua de azi. Elimină nu numai simptomele, ci și cauzele bolii. În confirmare-98% dintre pacienții care au participat la teste este surprinzător, dar indicatorii de presiune sunt normalizați deja în a treia zi de admitere. Dureri de cap, tahicardie, aritmie.

Acest medicament este caracteristic pentru curățarea vaselor de sânge, pentru a avea un efect vasodilatator, pentru a rezolva tensiunea arterială fără probleme și în mod natural în timpul zilei. Voi recomanda tuturor pacienților hipertensivi, indiferent de stadiul bolii. Medicamentul a ajutat deja mii de pacienți să obțină sănătate. Vă va ajuta cu siguranță.

Recenzii despre Friocard

 1. Lana, 48 de ani.
  Am început să mă îmbolnăvesc și să mă învârt dimineața. Am apelat la un cardiolog. Diagnosticul & ndash; hipertensiune arterială. Medicul a prescris medicamentul Friocard pentru hipertensiune arterială. Am comandat pe site și nu am regretat. Acum mă simt mai bine. Mulțumesc producătorilor!

 2. “Anthony, 61.
  În cele din urmă chinul meu sa încheiat. A comandat un medicament de înaltă presiune pe site-ul furnizorului. Un prieten mi-a spus. Rezultatele au depășit toate așteptările mele. Simptomele au fost eliminate de mână. Acum nu mă tem, nu există teamă pentru sănătatea ta.

 3. Daniel, 47 de ani.
  sunt un iubitor de băutură și aici am câștigat salturi de presiune. Mi-e teamă că voi face o comandă azi. Se spune că Friocard (judecând după recenzii reale) – cel mai bun remediu pentru hipertensiune arterială, iar toate medicamentele conduc numai la efecte secundare. Dacă într-adevăr vă va ajuta, vă voi sfătui pe toți prietenii mei.

Unde să cumpărați, preț

Puteți cumpăra Friocard numai pe site-ul oficial al furnizorului. Faceți o comandă în 3 pași simpli:

 • completați o cerere cupon;
 • așteptați apelul operatorului;
 • plata parcelei, primi prin e-mail.

Feriți-vă de falsurile care au început să apară pe teritoriul Rusiei și CSI în legătură cu creșterea popularității medicamentului. Căutați un cod unic pe ambalaj. Verificați autenticitatea medicamentului prin trimiterea codului DAT prin SMS la numărul 3888. Ca răspuns, obțineți informații despre autenticitatea produsului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *