flexumgel remediu pentru articulații

Flexumgel pentru articulații

Artroza este cea mai frecventă boală a articulațiilor care afectează nu numai persoanele în vârstă, dar și tinerii. Combaterea acestei boli este foarte dificilă. Flexumgel ajută la reducerea manifestărilor bolii și la prevenirea distrugerii articulațiilor.


restaurarea articulațiilor

Acesta este un remediu natural eficient pentru articulații care permite soluționarea rapidă a problemei. În termen de 3 zile de la începerea aplicării sale, edemul în zona afectată dispare și durerea scade. Cu utilizarea ulterioară a medicamentului, mobilitatea lor se îmbunătățește.

Unde poate fi comandat Flexumgel?

Preparatul cu livrare în Uniunea Europeană, poate fi cumpărat de la producător pe site-ul oficial al preparatului.

Compoziție și acțiune

Compoziția Flexumgel include următoarele componente:

Componentă Acțiune

Extract de arici de mare Această componentă îmbunătățește metabolismul, restabilește tonusul vaselor de sânge, accelerează procesul de regenerare a țesuturilor și are un efect antitumoral. Cu utilizarea regulată, substanța contribuie la prelungirea stilului de viață activ.
Extract de gheara diavolului Substanța este o sursă importantă de macro și microelemente. Are efect antiinflamator, sedativ și analgezic. Este utilizat pentru dureri de origine reumatică, osteocondroză, lumbago și gută.
Extract de stea de mare Este un imunostimulator eficient, îmbunătățește metabolismul și îmbunătățește transportul substanțelor nutritive în zonele afectate.
Boswellia serrata Produsul are un efect antiinflamator și analgezic. Datorită prezenței terpenelor, edemul dispare rapid și țesuturile deteriorate regenerează. Această substanță ajută la reducerea durerii articulare în artrita reumatoidă.
Glucozamina Este o substanță care este produsă de țesutul cartilaginos al articulației și face parte din lichidul sinovial. Acesta permite reducerea durerii la persoanele cu artroză și osteoartrită. De asemenea, studiile pe termen lung arată că substanța ajută la regenerarea țesutului cartilaginos și la încetinirea dezvoltării bolilor sistemului musculoscheletal.
Extract de coarne tinere de cerb de Altai

Produsul întărește țesutul osos, favorizează dispariția durerilor articulare și musculare. Are efect de regenerare, ajută la osificarea fracturilor și la eliminarea edemelor apărute în caz de vânătăi.

Indicații pentru utilizare

dureri articulare

Flexumgel începe să acționeze imediat după aplicarea pe piele. Unguentul este absorbit rapid și pătrunde în zona articulației. Medicamentul îmbunătățește semnificativ circulația sângelui și întărește vasele de sânge. Acest lucru face posibilă accelerarea microcirculației sângelui și asigurarea zonelor afectate cu substanțe utile. Ca urmare, procesul inflamator scade, iar țesutul cartilaginos începe să regenereze.

Flexumgel este utilizat în următoarele cazuri:

 1. leziuni degenerative ale articulațiilor, inclusiv la vârstnici (artroze);
 2. boli ale țesuturilor periarticulare (bursită, fibrozită, tendinită);
 3. fracturi și entorse;
 4. boli autoimune care afectează articulațiile (artrită reumatoidă și psoriazică);
 5. prevenirea bolilor sistemului musculoscheletal.

Mod de administrare

Flexumgel se aplică pe zona afectată de 2–3 ori pe zi cu mișcări ușoare, de masaj. Durata tratamentului este de 30 de zile. Dacă în această perioadă, durerea persistă, cura terapeutică este prelungită pentru încă o lună.

Pentru a evita recidivele, cura de tratament cu Flexumgel se repetă o dată la șase luni. În viitor, este necesar să se utilizeze medicamentul o dată pe an. Eficacitatea tratamentului depinde de caracteristicile individuale ale organismului. În formele avansate ale bolii, efectul medicamentului poate fi observat după 2-3 săptămâni după începerea tratamentului. Înainte de utilizare, trebuie studiată cu atenție instrucțiunea de utilizare.

Contraindicații

Preparatul nu are contraindicații. Compoziția Flexumgel include numai componente naturale, practic nu este absorbită în fluxul sanguin sistemic. Prin urmare, medicamentul poate fi utilizat chiar și în prezența unor afecțiuni grave ale rinichilor și ficatului. Preparatul poate fi utilizat de către persoanele de orice vârstă.

Singura restricție pentru utilizarea Flexumgel este sensibilitatea crescută la componente. Dacă în zona de aplicare apare senzația de arsură, erupție cutanată sau mâncărime, utilizarea gelului trebuie întreruptă. Dar până în prezent, astfel de simptome nu au fost identificate la niciun dintre pacienții care utilizează preparatul. Preparatul este bine tolerat și practic nu provoacă efecte secundare.

Avantaje

Flexumgel este unul dintre cei mai eficienți condroprotectori care pot fi procurați fără prescripție medicală. Practic nu are miros specific. Crema se absoarbe rapid și nu lasă urme pe haine. Beneficiile medicamentului includ:

  compoziție naturală. Componentele selectate în mod corespunzător completează și sporesc efectul reciproc, în timp ce preparatul tratează rapid bolile de bază, fără a avea un efect negativ asupra organismului;
 • efect de lungă durată în urma aplicării. După terminarea curei integrale de tratament, efectul utilizării Flexumgelului persistă timp de șase luni;
 • lipsa efectelor secundare. Acest lucru a fost constatat în timpul studiilor, niciunul dintre pacienții din grupul de control nu a dezvoltat alergie la Flexumgel;
 • modalitate ușoară de procurare. Este foarte ușor de procurat, este suficient să fie comandat pe site-ul oficial
 • și în termen de 2-6 zile medicamentul este livrat;
 • preț democratic. Spre deosebire de produsele scumpe achiziționate în farmacie și care au un efect pe termen scurt, Flexumgel elimină rapid problemele, având un preț ieftin.

Recenziile medicilor și cumpărătorilor

articulații sănătoase

Recenzii reale ale medicilor și cumpărătorilor care utilizează Flexumgel pentru tratamentul articulațiilor:

Petru. Traumatolog ortoped. Sibiu.
Articulațiile traumatizate încep să se distrugă foarte repede și acest proces este destul de dificil de oprit. Flexumgel se ocupă de această sarcină cu succes. După tratament, starea pacienților se îmbunătățește semnificativ, iar semnele de artroză dispar rapid.

Alexandru. Reumatolog. București.
Eu prescriu frecvent Flexumgel. Elimină bine edemele, reduce durerea și previne deteriorarea articulațiilor.

Sorina. Artrolog. Ploiești.
Probleme cu articulațiile are aproape fiecare persoană care vine la mine la consultație. Le prescriu Flexumgel, acesta ameliorează rapid durerea și elimină edemul. Dar principalul său avantaj este că preparatul restabilește țesutul deteriorat și permite unei persoane să meargă normal.

Iuliana. Brașov.
Flexumgel mi-a fost prescris de medicul la care am ajuns după multe încercări și toate fără rezultat de a scăpa de durerile articulare chinuitoare. Am comandat imediat pe site-ul oficial. După o săptămână de aplicare, durerea practic a dispărut și am început să merg din nou normal.

Adrian.
Din sportul profesionist am plecat fiind diagnosticat cu artroză deformantă. Genunchii mă dureau nespus, nu puteam dormi noaptea. Un prieten mi-a sfătuit să cumpăr Flexumgel. La început am crezut că este o nouă înșelătorie. Dar, după ce am terminat cura de tratament, m-am simțit mult mai bine, acum mi-am dat seama că nu este o escrocherie, dorm liniștit și continui să fac sport.

Flexumgel nu are analogi, este un preparat complet natural de nouă generație, care într-o lună ajută la scăderea simptomelor negative și la regenerarea țesutului cartilaginos. Preparatul poate fi utilizat pentru tratamentul oricăror boli ale sistemului musculoscheletal, vânătăi și fracturi. Producătorul garantează un rezultat pozitiv.

Puteți comanda Flexumgel oriunde în Uniunea Europeană. Este posibilă livrarea rapidă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *