femetonus pentru libidoului feminin

FemeTonus – Supliment pentru creșterea libidoului la femei

FemeTonus este un supliment natural pentru creșterea dorinței sexuale la femei. Acest instrument a lovit contoarele pieței europene destul de recent, dar a câștigat deja o mare popularitate. Într-adevăr, pe lângă faptul că funcționează cu adevărat, este de asemenea complet sigur, deoarece nu conține substanțe hormonale, cum ar fi, de exemplu, alte medicamente pentru femei.

Prin urmare, pentru a cumpăra FemeTonus și pentru a începe să o primiți acum, nu este nevoie să consultați un medic. Componentele care alcătuiesc acest supliment nu afectează hormonii și funcționarea organelor de reproducere. Pur și simplu determină femeia să devină atrasă sexual și să stimuleze producția de lubrifiere vaginală, mărind astfel senzația de intimitate și frecvența orgasmelor.

lipsa libidoului

FemeTonus – ce este?

Problemele din sfera sexuală sunt observate nu numai în rândul bărbaților, ci și în rândul femeilor. Severitatea orgasmului și nivelul dorinței sexuale sunt influențate de mulți factori. Printre acestea se numără:

 • stres;
 • lipsa somnului;
 • suprasolicitarea fizică și psihică;
 • lipsa de vitamine în organism;
 • scăderea nivelului de hormoni sexuali;
 • boli ale sistemelor endocrine și reproductive;
 • tulburări psiho-emoționale etc.

Pentru a reduce impactul acestor factori asupra organismului și a îmbunătăți calitatea vieții sexuale pentru femei, oamenii de știință au inventat acest supliment. Ingredientele sale active oferă:

 • rușine de sânge în pelvisul mic;
 • sensibilizare;
 • creșterea producției de lubrifianți vaginali;
 • a crescut tonusul muscular vaginal;
 • normalizarea sistemului nervos central;
 • Îmbunătățirea dispoziției;
 • creșterea atracției sexuale.

Este important! Conform recenziilor reale despre FemeTonus, acest instrument funcționează cu adevărat. Mulțumită lui, uneori calitatea vieții sexuale se îmbunătățește. Femeile devin cele mai sensibile în zonele intime, au o dorință sexuală puternică, iar în timpul intimității au un orgasm mult mai des. Cu alte cuvinte, acest supliment alimentar este un fel de Viagra, numai pentru femei.

De ce să alegeți acest instrument?

Sunt oferite multe medicamente pentru a crește libidoul feminin. Cu toate acestea, ele nu sunt potrivite pentru toată lumea, deoarece conțin substanțe sintetice și chimice dăunătoare, din cauza cărora au multe contraindicații. Și, în plus, utilizarea frecventă a unor astfel de fonduri este dependență.

Este important! Judecând după ce pleacă de la doctorii FemeTonus, acest supliment natural este complet sigur. Chiar și utilizarea sa prelungită nu este dependentă de apariția altor efecte secundare. În același timp, medicamentul dă rezultate foarte bune. Multe femei au testat deja efectul asupra lor și au fost satisfăcute.

sexualitatea feminină

Structură

Fiecare kit conține instrucțiuni pentru utilizarea FemeTonus, care descrie, de asemenea, compoziția produsului în detaliu. Conține doar ingrediente naturale, dintre care:

 1. Extract extraordinar. Această iarbă crește în China. Conține substanțe care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în pelvis și la normalizarea microflorei vaginale.
 2. Epimedium sagettatum. Afrodisiac natural care cauzează dorința sexuală.
 3. Pulbere rădăcină Mac. Promovează saturația corpului cu proteine, mărește activitatea fizică, îmbunătățește eficiența organelor de reproducere.
 4. Pulbere de rădăcină Muira Puama. Ea are un efect benefic asupra sistemului nervos, elimină anxietatea și teama, elimină efectele stresului și depresia prelungită.
 5. Pulbere de rădăcină de ginseng. Normalizează producția de estrogen în organism, crește dorința sexuală.
 6. Pulbere rădăcină polipodică vulcanică. Îmbunătățește starea de spirit, stimulează producția de lubrifiere vaginală, îmbunătățește senzația în timpul sexului.
 7. Bomboane cu pulbere. Mărește tonul mușchilor vaginali, asigură un flux de sânge în pelvis.
 8. L-arginina. Fiecare organism uman are nevoie de acest aminoacid. Participă la aproape toate procesele și contribuie la creșterea activității fizice.

Este important! Alte ingrediente sunt, de asemenea, prezente în suplimentul alimentar, detaliile pe care le puteți găsi pe site-ul producătorului. Dacă aveți hipersensibilitate la cel puțin una dintre ele, nu trebuie să luați remedia, deoarece aceasta poate duce la o reacție alergică severă.

femetonus pentru sănătatea femeilor

Proprietăți

Dacă, de asemenea, decideți să cumpărați FemeTonus într-o farmacie și să începeți să o luați, atunci vă veți întreba probabil ce fel de rezultate puteți obține cu ea. Și recepția lui oferă:

 • creșterea atracției sexuale;
 • îmbunătățirea producției de lubrifianți vaginali
 • a crescut tonusul muscular vaginal;
 • senzație crescută în timpul sexului;
 • organisme mai frecvente.

În același timp, luarea acestui supliment ajută la întărirea organismului și la normalizarea activității sistemului nervos, ceea ce are și un efect pozitiv asupra calității vieții sexuale.

Studii clinice

Acest medicament are toate certificatele de calitate pe care le-a primit în timpul studiilor clinice efectuate în cele mai bune centre științifice din Europa. Mai mult de 1000 de femei au participat la experimente, iar 99% dintre ele au înregistrat rezultate pozitive deja în primele zile de la recepție.

avantaje

Avantajele indiscutabile ale acestui instrument sunt:

 • compoziție naturală;
 • regim simplu;
 • efect rapid;
 • securitate;
 • disponibilitate (prețul FemeTonus, spre deosebire de alte mijloace de acțiune similară, este mult mai mic).

Metoda de utilizare

Având în vedere că instrucțiunile pentru acest instrument sunt atașate numai în limba engleză, mulți oameni au o întrebare, dar cum să luați FemeTonus? Pentru a îmbunătăți calitatea vieții sexuale, acest instrument trebuie luat cu 2 ore înainte de intimă în cantitate de 2 capsule. Cursul recomandat de tratament este de 8 săptămâni.

De unde să cumpăr?

În plus față de metoda de aplicare, mulți sunt, de asemenea, interesați de întrebare și de unde este vândut FemeTonus, deoarece în farmaciile obișnuite nu este? Vânzarea acestui instrument se efectuează numai pe Internet. Dar pentru a avea încredere în calitatea bunurilor achiziționate, este mai bine să o comandați pe site-ul oficial al producătorului.

Opinia specialistului

FemeTonus este un supliment alimentar natural care ajută la creșterea dorinței sexuale și îmbunătățirea calității vieții sexuale la femei. Componentele sale active provoacă o prăbușire a sângelui în pelvisul mic, provocând agitație și, de asemenea, stimulează producerea de secreții vaginale și măresc tonusul muscular, mărind astfel senzațiile în timpul intimității. Remediul este complet sigur și nu este captivant.

Opinii

Zoey, 36 de ani
Instrument foarte bun. De la el într-adevăr senzație de schimbare de sex și pentru mai bine. Organismul apare mult mai des.

Lucy, 29 de ani
Din cauza lipsei constante de somn și a muncii excesive, am început să am probleme în sfera intimă. Am încetat complet să vreau sex, ceea ce, în consecință, a provocat scandaluri frecvente cu soțul meu. Am decis să beau FemeTonus. Pe lângă faptul că am avut o dorință sexuală puternică, somnul meu a revenit la normal și de multe ori activitatea mea fizică a crescut. Aparent, acest medicament acționează nu numai asupra sferei sexuale, ci și asupra întregului organism.

Aria, 42 de ani
FemeTonus este doar un miracol, nu un aditiv! Viața mea sexuală după ce sa schimbat complet. Nici măcar nu mi-am putut imagina că o femeie poate simți astfel de senzații! Chiar functioneaza! Vă recomandăm!

Emily, 37 de ani
M-am gândit că am avut unele probleme de sănătate, pentru că nu am experimentat niciodată un organism în viața mea sexuală. Dar FemeTonus a rezolvat totul! Cu el, am simțit în cele din urmă toate deliciile vieții intime și acum nu mă pot obține destul!

Sophia, 30 de ani
Instrument excelent! Spre deosebire de alți afrodiziac, este complet sigur și nu este captivant. Și cel mai important, chiar funcționează! Împreună cu el, de zece ori crește senzațiile în timpul sexului și uneori mărește calitatea vieții sexuale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *