wonda lips

WondaLips crema de mărire a buzelor

WondaLips – crema de mărire a buzelor, care funcționează în 3 direcții: hidratează, îmbunătățește forma, dă volum Sexual. Producătorul asigură că în doar 1 curs veți obține aceleași bureți șic și atrăgător ca și Angelina Jolie. Nu trebuie să mergeți pentru o intervenție chirurgicală plastică, nu este nevoie să vă mișcați “pompele”, să loviți botoxul. Veți uita ce înseamnă să cheltuiți bani pe rujuri, sclipici, creioane și alte produse cosmetice.

Dacă doriți să cumpărați WondaLips, puteți face acest lucru pe site-urile oficiale ale produsului online. Compoziția este rar întâlnită în farmacii și în magazinele obișnuite, dar poate fi prezentată în saloanele cosmetice. Dar aveți grijă să nu fiți prinși în capcana escrocilor, este recomandabil să cumpărați balsam de la distribuitorii oficiali.

Cine nu cunoaște astfel de probleme?

wonda lips

 • suprafața se sparge constant în vânt sau în soare, piețele mici apar;
 • pielea din jurul bărbiei și nasului se desprinde, se mănâncă;
 • volum nu; buzele arata plate si subtiri “fire”;
 • bărbații nu se uită în direcția ta;
 • visele de a avea buze frumoase cu un contur îngrijit “trăiesc” în tine din copilărie;
 • pielea pare palidă, nu ajută rujul;
 • strălucirea se șterge rapid sau” mănâncă”, lăsând particule albe.

89% dintre bărbați recunosc că se uită întotdeauna la această parte” intimă ” a feței și o consideră seducătoare. WondaLips este un balsam de buze care schimbă chiar și “fire “subțiri și lipsite de viață.

Cum de a crește volumul și de a îmbunătăți forma buzelor?

 1. Utilizați pompe. În vânzare au apărut dispozitive speciale care “funcționează” pe principiul lui vantuz. După aplicarea lor, fața se umflă, devine sensibilă, apar roșeață. Au existat cazuri în care fetele au format vânătăi și vânătăi!
 2. Frecați în moduri populare. Vi se oferă să folosiți măști de piper, căpșuni, ouă, maioneză, miere… în 90% din timp, ele se înmoaie parțial și hidratează. Dar totul miroase, se răspândește. Dacă faceți o mască acasă, atunci nu vă faceți griji. Dar nu ieși afară, smântânind?
 3. Face injecții cu Botox. Costă aproximativ 20 000 – 100 000 ruble pentru procedura 1 (depinde de clinică, materiale, faima medicului). Nu numai că plătiți o grămadă de bani, dar riscați serios: respingerea celulelor, eroarea medicală, efectul “mușchiului paralizat”.
 4. Se stabilească pentru o intervenție chirurgicală plastică. Prețul este chiar mai mare, iar contraindicațiile sunt de 2-3 ori mai mari. După procedură, va trebui să vă recuperați mult timp, există riscul de umflături, vânătăi, încălcări și distrugeri.

Prețul WondaLips este uneori mai mic, iar efectul vizibil va fi în 15-20 de minute. Nu mai trebuie să mergeți la doctor, să cheltuiți bani pentru injecții. Efectul “Filler” persistă timp de 12 luni sau mai mult.

Ce beneficii oferă WondaLips?

 • creat pe baza unui complex de microelemente naturale;
 • afectează epiderma și trezește regenerarea;
 • dă rezultate instantanee;
 • se aplică ușor, ușor de aplicat;
 • are un miros plăcut;
 • este consumată economic;
 • poate fi folosit ca bază pentru machiaj.

Ce microelemente au fost incluse în cremă?

Feriga marină
Regenerează țesuturile, le protejează de deteriorări, influențe externe, schimbări de temperatură;
Arginina
Umple cu energie, dă strălucire și o nuanță roz bogată;
Untul de shea
Umple volumul epidermei sensibile, are un efect de “strângere”;
Acidul hialuronic
Protejează împotriva modificărilor legate de vârstă, încetinește procesul de îmbătrânire, elimină senzațiile dureroase, fisurile;
Vitamina E
Promovează regenerarea țesuturilor, trezește activitatea vaselor de sânge, stimulează fluxul de sânge la suprafață.

wonda lips

Nu există silicon, OMG-uri, SAW și alte “pericole”în compoziție. Remedierea este 100% sigură pentru organism, iar contraindicațiile pentru utilizarea sa nu sunt dezvăluite. Puteți folosi balsamul cu un curs sau îl puteți aplica din când în când.

Cum funcționează substanțele naturale?

Aplicați compoziția pe suprafață și o “încălzesc”, stimulează fluxul de sânge, îmbunătățește funcționarea vaselor de sânge. Observați că conturul devine mai uniform, iar volumul crește de 2-3 ori.

Studii clinice

Instrumentul a trecut toate testele necesare și puteți solicita rezultatele acestora de la un reprezentant al companiei. În 2017, au efectuat un sondaj special, în care 98% dintre fete au lăsat recenzii bune despre balsamul de buze WondaLips.

Ce rezultate garantează producătorul?

 • restabiliți sexualitatea și atractivitatea buzelor;
 • dă-le un volum șic;
 • îmbunătățiți culoarea, faceți-o mai naturală;
 • scapa de rani, fisuri, daune;
 • umpleți pielea cu micronutrienți;
 • rulați procesele de regenerare și creștere;
 • protejați suprafața de “intemperii” , apariția herpesului și a erupțiilor cutanate;
 • hidratează dermul, umple-l cu energie;
 • nu mai cheltuiți o grămadă de bani pe produse cosmetice.

Cum se aplică balsamul?

Spălați suprafața sub apă curată, ștergeți cu un prosop/șervețel și aplicați cantitatea necesară. Curs-30 de zile. Dar totul depinde de caracteristicile individuale.

Unde pot comanda WondaLips?

Este imposibil să cumpărați WondaLips în farmacie! Puteți aplica numai pe resursa oficială. Acum, producătorul are o promoție, astfel încât prețul este redus. Dacă este posibil, comandați mai multe pachete pentru dvs. și pentru rude sau prieteni.

wonda lips

Ce recenzii lasă specialiștii?

Folosesc compoziția ca bază pentru machiaj. Foarte confortabil! Fetele întreabă ce fel de produse cosmetice, de ce se află atât de bine pe piele. În mod surprinzător, nimic nu se rostogolește timp de 10 până la 12 ore. Poate că, prin rezistență, acest instrument pretinde a fi un lider printre toți cei pe care îi cunosc.

Anastasia,
Artist de machiaj, Viena

Ce spun cumpărătorii?

Alena, 19 ani, avocat
Îmi place că culoarea devine atât de sexy și bogată! Sunt încântat. Nu mă așteptam la așa ceva.

Marina, 28 de ani, Manager
Am văzut recenzii bune despre WondaLips, așa că am comandat. Am nevoie de cosmetice de îngrijire, pentru că în timpul iernii buzele crapă înfiorător. Toată lumea doare, aceste zone sângeroase apar … cu balsam, există o hidratare intensă. Dar nu aș spune că sunt încântată.

Anna Maria, maestru în reparații
Comandat pentru a crește volumul. Până acum nu pot spune nimic, ceva ce nu a fost încă adus. Au trecut două zile, aștept cu nerăbdare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *