neocard

Neocard medicament pentru inima

Neocard este un medicament inovator pentru curățarea vaselor de sânge și tratarea hipertensiunii arteriale, care elimină în mod eficient modificările legate de vârstă și patologice ale sistemului cardiovascular. Acest supliment alimentar fără efecte secundare ajută la îmbunătățirea compoziției sângelui, normalizarea tensiunii arteriale. Specialiștii Centrului Medical Național de Cardiologie recomandă Neocard ca tratament preventiv pentru pacienții de orice vârstă, în special după 45 de ani.

Caracteristicile medicamentului

neocard

Denumire Neocard
Producător Oficial Sasha miere
indicații de utilizare hipertensiune arterială, tulburări ale ritmului cardiac, procese metabolice întârziate
acțiune terapeutică normalizează presiunea, îmbunătățește compoziția sângelui, întărește pereții vaselor de sânge, promovează restaurarea generală a corpului
forma de eliberare suspensie cu miros pronunțat de plante erbacee
cost

Hipertensiunea arterială (hipertensiunea arterială) este o presiune sistolică sau diastolică crescută, care este diagnosticată la mai mult de 50% dintre pacienții cu diferite boli. Aceasta afectează în mod semnificativ starea de sănătate a omului, atunci când нарушенном presiune sunt posibile astfel de simptome: tahicardie, angină pectorală, amețeli, dureri de cap, greață, slăbiciune generală și indispoziție.

Criza hipertensivă este ulterior posibilă-o încălcare acută a circulației sanguine, ceea ce duce la consecințe grave sub formă de accidente vasculare cerebrale sau atacuri de cord. Această boală este rapid “mai tânără” , pentru care există motive obiective:

 • ritmul intens al vieții,
 • nutriție dezechilibrată,
 • modul greșit de funcționare și de odihnă,
 • stres psihofiziologic excesiv.

Tulburări neurotice deosebit de “vinovate”: depresie, nevroze, stări de panică, distonie vegeto-vasculară. Aici puteți adăuga sindromul oboselii cronice, sindromul epuizării emoționale, pe care Organizația Mondială a Sănătății (OMS) la inclus în lista bolilor recunoscute. Toate acestea duc la schimbări frecvente de presiune și la uzura prematură a pereților vasculari.

Medicamentul Neocard ajută la stabilizarea stării nervoase, la întărirea și curățarea vaselor de sânge, la susținerea sistemului cardiovascular.

Compoziție și proprietăți utile

Neocard pentru vase – concentrat biogenic sub formă de suspensie lichidă cu componente din plante medicinale.

 • îmbunătățește compoziția sângelui, stabilizează tensiunea arterială.
 • întărește pereții vaselor, curăță capilarele.
 • elimină tahicardia și tulburările de ritm cardiac.
 • saturează miocardul (mușchiul inimii) cu substanțe nutritive.
 • ajută la depășirea efectelor stresului și supraîncărcării.
 • are un efect benefic asupra stării generale a unei persoane.
componenta proprietăți utile
chokeberry chokeberry

glicozida amigdalină este un compus organic care este utilizat pentru dizolvarea cheagurilor de sânge și eliminarea toxinelor.

vitaminele A (retinol), E (tocoferol), P (bioflavonoide), vitaminele B – îmbunătățesc compoziția sângelui, reglează multe procese organice.

mineralele (fier, cupru, mangan, molibden) – sunt necesare pentru contracția normală a miocardului, a mușchiului cardiac.

păducel

flavonoidele (hiperozidă, vitexină,quercetin) sunt polifenoli vegetali cu proprietăți antioxidante care participă la procesele oxidative și neutralizează eficient radicalii liberi.

acizii de cafea și clorogenic sunt compuși fenolici cu proprietăți antibacteriene care curăță sângele de microbii patogeni.

Passiflora este necesar în procesul de hematopoieză, ajută la filtrarea hepatică. Întărește sistemul nervos, imunitar, endocrin.

previne schimbările bruște de presiune și crizele hipertensive.

Câștigătorul Premiului Nobel pentru Fiziologie și Medicină, Albert de Saint-Gyordi, în 1936, a sugerat că vitaminele și flavonoidele din compoziția plantelor medicinale întăresc pereții vaselor de sânge. Studiile clinice târzii au confirmat pe deplin concluziile sale.

neocard

In compoziția Neocard numai materii prime vegetale de înaltă calitate, care conține vitamine, minerale, flavonoide, acizi organici și alți compuși utili.

Principiul de funcționare

Neocard pentru curățarea vaselor – bioadditiv hipotensiv organic, care acționează în două direcții:

 • îmbunătățește compoziția sângelui, promovează saturația intensă a oxigenului și a nutrienților;< / li>
 • întărește pereții vaselor, le face mai elastice, promovează recuperarea și regenerarea rapidă.

Ca urmare, tensiunea arterială se stabilizează, efectele stresului sau încărcăturii emoționale crescute trec mai repede.

Indicații de utilizare

Neocard-un medicament pentru vasele de sânge, care este utilizat în hipertensiune arterială, tulburări generale în sistemul cardiovascular, imunitar, endocrin. Principalele componente ale plantelor au un efect terapeutic și preventiv în astfel de indicații:

 • hipertensiune arterială în stadiul I sau II;
 • ateroscleroza, boli vasculare;
 • tulburări metabolice, metabolice;
 • o stare stresantă sau post-stres.

Contraindicații și efecte secundare

Posibilele contraindicații și efecte secundare se datorează reacției individuale a organismului la componentele medicamentului. Contraindicat în astfel de cazuri:

 • vârsta de până la 18 ani,
 • reacție alergică la extracte din plante sau componente auxiliare,
 • boli cardiovasculare în faza de exacerbare,
 • starea instabilă a pacientului care necesită supravegherea unui medic.

Sarcina și perioada de lactație nu necesită modificări în schema de aplicare a Neocard. Se combină în mod normal cu alte produse farmaceutice pentru a trata hipertensiunea sau alte boli cardiovasculare.

In timpul studiilor clinice, nu au fost identificate efecte secundare, medicamentul nu afectează viteza reacțiilor mentale, nu provoacă tulburări fiziologice.

Cum arată medicamentul original

Produsele originale arată astfel: o sticlă de plastic maro într-o cutie de carton cu instrucțiuni de hârtie. Graficele de pe etichetă sunt luminoase, contrastante, codul de bare este bine văzut.

Instrucțiuni de utilizare

In conformitate cu instrucțiunile de Utilizare Neocard, medicamentul este luat într-un curs de 1-2 luni:

 1. se toarnă 10 picături într-o lingură.
 2. luați în timpul meselor sau imediat după masă.
 3. repetați zilnic în același timp.

Cu simptome severe de hipertensiune arterială, puteți crește doza de 2-3 ori și puteți lua medicamentul de mai multe ori pe zi la intervale de 4 ore. După finalizarea cursului de tratament, puteți face o pauză de o lună și puteți continua să utilizați medicamentul conform aceleiași scheme. La vârsta de 45 de ani, se recomandă utilizarea continuă a suplimentelor alimentare ca agent terapeutic și preventiv pentru hipertensiunea cronică.

neocard

Condiții de stocare

Suspensia Neocard cu extracte din plante trebuie depozitată într-un loc închis la culoare, la temperatura camerei, nu mai mare de 24 °C.

Termen de valabilitate

Perioada de valabilitate a medicamentului este indicată pe ambalaj, vă recomandăm să o examinați cu atenție înainte de utilizare.

Analogi ai medicamentului

Conform compoziției, medicamentul Neocard nu are analogi, combinația de extracte de Aroni, păducel și Passiflora are un efect complex de restaurare asupra sistemului cardiovascular.

Analogii de plante Neocard au proprietăți terapeutice separate, dar nu sunt capabili să manifeste un efect terapeutic prelungit.

 • Valemidină
 • Cardiospas
 • Livicină
 • Normio
 • PhytoLife

Divorț sau adevăr

Medicamentul câștigă rapid popularitate în farmaciile online, cererea crește pe site-ul oficial Neocard. Prin urmare, au existat multe recenzii pozitive și critice, să încercăm să înțelegem.

 • o Lungă perioadă de la începerea de droguri, aproximativ la o jumătate de oră: Neocard este vegetală биодобавка, care, spre deosebire de chimic sintetizat medicamente, acționează foarte încet și cu grijă față de sistemul cardiovascular și tot corpul. Dar are un efect mai lung, prelungit, o dată pe zi suficient pentru a menține sistemul circulator în ton normal.
 • nu este capabil să vindece hipertensiunea pentru 1 curs de aplicare: nici un medicament, inclusiv sintetizat chimic, nu este capabil să vindece definitiv hipertensiunea arterială. Neocard elimină nu numai simptomele temporare, ci și principalele cauze ale presiunii crescute. Îndepărtează spasmele vaselor, ele devin mai elastice.
 • medicamentul are un minim de contraindicații și nu are efecte secundare: acest lucru se datorează, de asemenea, compoziției suplimentelor alimentare. Dacă te uiți la toate componentele în mod individual, atunci practic nu au contraindicații, cu excepția alergiilor. Excipienții sub formă de zahăr și amidon fac parte din aproape toate farmaciile.
 • medicamentul poate fi cumpărat numai pe internet, nu este vândut în rețelele de farmacie: aceasta este o practică comună pentru suplimente alimentare, cardiovasculare și alte agenți de restaurare. Astfel, puteți minimiza costurile de marketing și publicitate, plasarea pe rafturile farmaciei este foarte costisitoare și va crește costul medicamentului.

Opinia reală a cumpărătorilor poate fi văzută în secțiunea cu comentarii despre Neocard pe site-ul nostru.

Certificate

Medicamentul Neocard are toate certificatele de conformitate necesare pentru punerea în aplicare pe teritoriul Uniunii Europene.

Cum să cumpărați Neocard

Unde puteți cumpăra neocard de la hipertensiune arterială-puteți cumpăra un medicament terapeutic și preventiv cu presiune ridicată pe acest site. Comandăm direct medicamentul de la producător fără o marjă de tranzacționare.

 • în partea de jos a paginii este o formă de feedback.
 • trebuie să completați câmpurile goale în care să specificați numele, numărul de telefon și numărul de ambalaje.
 • după completarea formularului, trebuie să faceți clic pe butonul Comandă.
 • așteptați apelul operatorului și confirmați comanda, el va spune în detaliu termenii promoției și livrarea bunurilor.

Există suport pentru consumatori non-stop, puteți aborda orice întrebare în orice moment.

Cât costă Neocard – prețul medicamentului depinde de numărul de pachete și de condițiile promoției de pe site. Aflați acum cât de mult puteți salva atunci când comandați direct de la producător.

Livrare și plată

Pentru a obține medicamentul, nu este necesar să plătiți în avans, să acceptați și să livrați comenzi gratuit prin poștă.

Primiți coletul cu plata la livrare-plătiți la oficiul poștal de unde a venit notificarea de livrare. Timpul este de 3-4 zile, în funcție de regiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *