colanți pentru pierderea în greutate slim shape

PANTALONI SLIM SHAPE PENTRU SLĂBIT RECENZII

Pantalonii pentru slăbit Slim Shape la prima vedere arată ca niște pantaloni sport scurți mulați pe corp. Cu toate acestea, ei diferă semnificativ.

Fabricați cu ajutorul tehnologiei Neotex, fiind în contact cu corpul, aceștia cresc temperatura internă și contribuie la transpirația repetată. Deși creează un efect de seră, pantalonii rămân uscați și nu deteriorează îmbrăcămintea care îi acoperă.


INDICAȚII ȘI CONTRAINDICAȚII PENTRU PURTAREA PANTALONILOR SLIM SHAPE

excesul de greutate

Purtarea acestei îmbrăcăminte unice, de înaltă tehnologie, pentru partea inferioară a corpului este indicată tuturor celor care doresc să scape de kilogramele în plus de 4 ori mai repede.

Pantalonii ajustează silueta prin reducerea circumferinței taliei, circumferinței șoldurilor și prin eliminarea stratului de grăsime de pe abdomen. Transpirația secretată este absorbită de inserții speciale, astfel încât produsul din țesătură Neotex nu se udă.

În scopul pierderii în greutate, pantalonii sunt recomandați să fie purtați zilnic, atât în timpul exercițiilor sportive, cât și în timpul activităților de menaj. Ei pot fi purtați în timpul unei plimbări, când faceți curățenie prin casă sau doar dacă stați în fața televizorului. Puteți și dormi în acești pantaloni. În timp ce femeia se odihnește, îmbrăcămintea inteligentă lucrează pentru frumusețea ei.

Contraindicații pentru purtarea pantalonilor pentru slăbit Slim Shape nu sunt. Dar medicii avertizează împotriva exploatării lor non-stop. Purtarea constantă a îmbrăcămintei cu efect de seră este periculoasă prin faptul că:

 • încălzește și compresează corpul, iar acest lucru afectează grav organele interne și poate provoca boli ale sferei ginecologice;
 • presiunea asupra venelor devine un factor declanșator în dezvoltarea varicelor;
 • transpirația excesivă creează pe piele un mediu favorabil pentru reproducerea bacteriilor, ceea ce duce la candidoză și boli dermatologice.

Prin urmare, nu se recomandă purtarea abuzivă a pantalonilor pentru slăbit.

În cazul utilizării moderate, îmbrăcămintea Slim Shape elimină excesul de lichid și toxine dăunătoare din organism. În stratul lipidic subcutanat, se îmbunătățește evoluția proceselor metabolice și se accelerează fluxul sanguin. Ca rezultat, pielea pare netedă, fermă și fără semnele de celulită.

Pantaloni Slim Shape: ASPECT, CARACTERISTICI DE IMPACT

figura subțire

Pantalonii negri sunt mulați pe partea inferioară a corpului și nu se văd de sub îmbrăcăminte. Ei pot fi purtați ca o piesă aparte de îmbrăcăminte, precum și sub blugi, fuste, rochii și costume de afaceri. Pantalonii nu au încheietoare. Ajustarea strânsă pe talie este asigurată de o bandă elastică.

Compoziția îmbrăcămintei pentru slăbit este reprezentată de trei componente:

 • neopren – 70%;
 • poliester – 15%;
 • nailon – 15%.

Producătorul susține că efectul de ardere a grăsimilor de către „invenția” lor se realizează datorită efectului de seră. În condiții de temperatură ridicată, corpul începe să transpire abundent și să piardă excesul de calorii acumulate de stratul subcutanat. Este clar că, odată cu evaporarea excesului de grăsime se evaporă și centimetrii în plus de la talie, aceasta se subțiază.

În timpul antrenamentelor sportive, zonele problematice transpiră de 4 ori mai mult, ceea ce confirmă viteza impactului produsului. Astfel, eficiența utilizării sale poate fi redusă la trei puncte principale:

 • modelarea liniei taliei;
 • corectarea zonei abdominale;
 • îmbunătățirea aspectului coapselor pe toate suprafețele.

După sarcină și naștere, femeile adesea nu au posibilitatea de a merge la sala de sport. Pentru ele Slim Shape va fi un remediu ideal de scădere în greutate și de menținere a corpului în tonus.

În ceea ce privește regulile de îngrijire a produsului, se recomandă spălarea lui după fiecare activitate sportivă. Pentru spălare, este recomandată apă la o temperatură de 30 de grade fără detergenți agresivi diluați în ea.

Apa care se scurge trebuie stoarsă ușor. Se recomandă uscarea pantalonilor în poziție orizontală sau verticală în aer liber, uscarea în dispozitive speciale le afectează calitățile. Pentru întreținerea pantalonilor nu sunt permise serviciile de curățare chimică.

RECENZII ALE FEMEILOR DESPRE PRODUSUL Slim Shape

pantaloni de slăbire

Despre pantalonii pentru slăbit Slim Shape clienții spun următoarele:

 1. Potrivit unei tinere mame de 35 de ani, ea a purtat produsul zilnic în timpul plimbărilor cu copilul. După 3 săptămâni, femeia a observat că a pierdut câțiva centimetri în talie și a încetat să mai poarte pantalonii. După o lună, centimetrii pierduți s-au întors, din care motiv Otilia sfătuiește pentru o eficiență mai mare purtarea pantalonilor mulați să fie asociată cu activitate fizică.

 2. Rezultatele purtării produsului Slim Shape au fost împărtășite de Ana, în vârstă de 27 de ani, a cărei greutate se apropia de 70 de kg. Femeia tânără spune cu entuziasm că într-o lună de purtare regulată, ea a reușit să piardă 8 kg. Dar, în același timp, ea a urmat o dietă, renunțând la mâncăruri dulci, grase și făinoase. Se pare că anume acest factor a dat un rezultat excelent atât de repede.

 3. O altă participantă la sondaj susține că, pentru a obține o siluetă subțire, nu este necesar să respectați diete și să creșteți activitatea fizică. Fata, care a dorit să rămână necunoscută, vorbește despre caracteristicile individuale ale organismului.

În beneficiul siluetei sale anterior neatractive, efectul de seră a acționat chiar și în timpul când se ocupa doar de treburile casnice. Dezavantaje în acest produs fata nu a găsit, iar depozitele de grăsime au părăsit definitiv toate zonele problematice ale corpului ei în 2 săptămâni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *